Hořkost

Hořkost

Anotace: ...

Odpudivá věc stahující hrdlo
Piha na mé kráse
Před očima dělá se mi mdlo
Nezbavím se jí, je tu zase

Vyosený střed pozornosti
Všemi očmi přehlížený
Bez špetky lidských cností
Zlobou jsem požehnaný

Správné změnilo se náhle ve špatné
Ostatní vystrkují skryté rohy
Kámen ze srdce jen tak nespadne
Podlamují se mi pevné nohy

Ublíženou duši brání tělo
Maso změnilo se v kost
Žít by se mi už nechtělo
Mě zaplnila hořkost
Autor Breakthru, 15.12.2007
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná a smutná báseň,člověk se musí kolikrát hodně snažit,aby se udržel pevně na nohách

19.12.2007 15:13:00 | mikyša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí