Svět

Svět

Anotace: ....

Na světě jsou lidé, kteří celý život žijí ve zlu
není totiž příliš těžké podlehnout tomu kouzlu,
které ubližuje druhým a pomalu ničí svět
každým dnem se ztrácí cesta, která vede zpět.

Není příliš těžké žíti ve zlu pro toho kdo jej buduje
ale pro rodiny a všechno lidstvo, které na světě bojuje,
bojují za práva, za své holé životy, ale hlavně za svobodu
není proto divné, když chtějí dát klid svému rodu.

Násilí je prostě v módě a nikdo na tom nic nezmění
láska nebo přátelství to už dávno není moderní,
a přitom se stačí nad vším jen trochu zamyslet
a pak už jenom pochopit, že ničíme si svůj vlastní svět
Autor l.o.o.p., 16.12.2007
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí