Prokletí ránům všem!

Prokletí ránům všem!

Anotace: Ach, kéž vás budík ze sna rve nejdřív v deset ráno...

Snila jsem v šanson snů, perel a motýla;
s kloboukem v čele sžít s jeho se křídly,
nad ránem vtiskl mi svou duši do týla
a já se rochnila čajem přec stydlým

Zubatá kolečka v tváři psí, pod blátem!
zimničnou písní mi skrápěly papuče,
lunu jsem uctila růží a brokátem,
zoufaje v její hlas a měkké náruče.

Nevstávej, zemři snad, potvoro ušatá!
ječící v dešti za východu slunce,
Tikot tvůj prokleji, drápy v teb´ zaťatá,
a všem svým ránům pak useknu ruce!
Autor Jenovéfka.pel.Nomistérion, 17.12.2007
Přečteno 275x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Charibeja, slepý tambor
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:+)

27.07.2008 23:33:00 | Bíša

Nemohu tipovat, tak alespoň takto ti vyjádřím pochvalu... pěkné! ;)

17.12.2007 07:16:00 | slepý tambor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí