Štědrý den

Štědrý den

Anotace: ...zastavte se v tom shonu, mají to být svátky pohody.

Úplná pohoda
ten Štědrý den.
Nemusím do práce,
tak jako před rokem.

Úplná pohoda
ten Štědrý den.
Kapr se smaží,
v hrnci „fritovém“.

Úplná pohoda
ten Štědrý den.
Dárky si objednáš,
internetem.

Úplná pohoda
ten Štědrý den.
Koledu zpívá ta černá skříňka,
s vloženým „cédéčkem“.

Úplná pohoda
ten Štědrý den.
Vděčnost svých blízkých si získáváš,
mrzkým penízkem.
Autor Ladžik, 18.12.2007
Přečteno 838x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmm, pěkný - já ale nemám ani ten "penízek", takže jim to budu muset vynahradit jinak..=)

18.12.2007 10:21:00 | Daerfëa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí