Přátelé

Přátelé

Anotace: Malá vzpomínka a díky na ty, se kterými to bylo fajn

Moji milí přátelé,
děkuji vám za ten čas
co jsme spolu žili.
Moji drazí přátelé,
děkuji vám za ten čas
co jsme spolu prožili.

V tom čase
jsme jeden druhého
dobře poznali,
a co koho trápí
si dávno svěřili.
V tom čase
co jsme spolu prožili,
stali jste se mou vlastní součástí.

Přátelé,
naše životy jsou různé,
a každý jsme tu sám za sebe.
Ale nikdy nezapomenu
na naše vyprávění,
nikdy nezapomenu
na naše legrace,
a každý z vás
se od tedˇ
stal částí mne.

Moji drazí přátelé,
sestry a bratři,
Bůh vám žehnej
a dopřej vám dlouhý
a štastný život
v radosti.

I tedˇ,když dál
kráčíme po cestách svých
každý sám,
vzpomínka na vás
vždy potěší.
A přez všechny rozdíly,
i něco dohadů,
jste mojí součástí,
jste v mém srdci.
Autor Koli, 20.12.2007
Přečteno 646x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí