Za brenou pekel - 2001-12-14

Za brenou pekel - 2001-12-14

Anotace: ...přetržené nítě...

Sbírka: Křemíkové nebe...

Za branou pekel, v území temnoty
Žije tam blázen co živ je jen z marnoty
Požírá jej beznaděj a trápí bezmoc
Kletá smyčka střev okolí, tráví jej a protlačuje na onen svět.
V oné místnosti prokáže teprv, že řvoucí běh času jej nepohltí.
Prolétá rychlostí nespatřen, nepoznán a sám poznává úděl trpěného zla.
Tonutí v žumpě slov, která neměla být vyřčena
Trápí se svou přítomností a zcela užasle …
Trápí se trápí pro svou VLAST
Autor Cybermud, 13.06.2005
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí