Vzpomeň předků 2002-05-31

Vzpomeň předků 2002-05-31

Anotace: ...třeba to není úplně off topic...

Vzpomeň předků v nejtěžší hodině...
Vzpomeň jejich hrdosti i potupy...
Vzpomeň na křižovatky a cesty, protínající naši zem...
Vzpomeň, že to co je cizí nemusí být zlé...
Přines dobrého nejen nečinně...
Vpomeň jejich štědrosti i dobroty...
Když tu bezpráví, přispěchej sem...
Co cizí to cizí, co tvé to tvé...
Není napodobovat hlupáky druhé...
Moudrému otevři nejen dveře...
Není tvým údělem jíst kůrky tuhé...
Odkaz věků sílu dá - a už se vzhůru béře!!!
Autor Cybermud, 13.06.2005
Přečteno 223x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí