Pro šťourala

Pro šťourala

Anotace: co k tomu víc říct,,,,název mluví sám zasebe :)

Byl jeden šťoural co do lidí šťoural
a šťoural čím dál víc
a lidé křičeli na něj z plných plic :

Šťourale šťouravej šťourej si ty svoje šťoury u tý svojí ďoury !
My o tebe nestojíme a taky se tě nebojíme !

Šťoury ?Šťoury ?

Nepřestaneš?
Šup s tebou do ďoury
a na ďouru velký kámen se šťouralem už je
AMEN
Autor Kamuniak, 13.06.2005
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí