Navěky tvá

Navěky tvá

Anotace: Najednou jsem spala A na věky budu jen tvá

Dřív než skončí den
Se rozplyne tvůj sen
Projdeš branou smrti

"Už nastává tvůj čas"
To šeptal mi tvůj hlas
Kdyžs mi kosti drtil

Když všude krev se rozlila
Tvá láska tolik bolela
Tvoje rty se smály

Když jsem v náručí ti brečela
Na závěr každého večera
Říkals že jsme si jen hráli

Říkal jsi že mě miluješ
Že toho cos proved lituješ
A přitom pořád znova

Každý večer zas od začátku
Na krk navlíkls mi oprátku
A zas říkal ta slova

"Dřív než skončí den
Se rozplyne tvůj sen
Budeš, lásko, mrtvá"

Až jednou se ta věc stala
Najednou jsem spala
A na věky budu jen tvá
Autor branwen, 20.12.2007
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: Meriel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí