Domov ?!

Domov ?!

Anotace: ...nikomu nepřeju poznat tento pocit... ...není o co stát....

Nač zůstávat dál
na místech,
kde jsi byl sám…
Plakal jsi a samoty se bál….

Nač zůstávat tam,
kde v zoufalství,
pláč se ukrývá…
Kde duše Tvá
smutek prožívá…

Ty však zůstáváš dál,
na místech,
které domovem
dříve jsi nazýval…

Domov,
jenž vězením je dnes...
Domov,
jak zlatá klec...
...kde jen Ty víš,
že v kleci
jsi zavřený...
Autor Aniba, 13.06.2005
Přečteno 300x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí