Otázky

Otázky

Anotace: nikdy nebudeme mít ke všemu odpověď....

Když minuta hodinou se stane
Okamžik ve věčnost se promění
Lidský život ve vteřině vyhasne
Bijící srdce jak socha zkamení

Pomíjí i to, co na věky bylo odkázáno
Diamanty zub času rozdrtí
Žít bez smrti na počátku bylo zakázáno
Vše běží jak splašený kůň bez opratí

Na světě zůstala spousta otázek
My však už odpovědi k nim nenajdeme
Na pláži do písku maluji obrázek
Jak obrázek v písku bez výkladu zajdeme

Za poznáním ženeme se stále
A čas běží…
Neúprosně…..
Autor Breakthru, 22.12.2007
Přečteno 265x
Tipy 10
Poslední tipující: BARBYE, pejrak, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Eiffel, Martanka, Veru
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čas na nikoho nečeká a někdy je lepší odpověď na otázku ani nevědět

25.01.2008 19:47:00 | mikyša

Pravda pravdoucí...

29.12.2007 16:58:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

Zajímavá.

22.12.2007 21:48:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí