Psáno lásce

Psáno lásce

Anotace: Nevím, co dodat, co anotovat, každý sám ať vybere si, co vyvozovat.

Jako růže krásná je,
já miluji ji ze srdce.
Věř či nevěř, ano nebo ne,
jsi růže moje, lásko,
tak to je.

Růže trny má,
však sama je pozná,
i ona trnem může být zraněná.

Zraněná trnem, bolesti bodcem,
však pravda jest to,
co ví jen její srdce.
Autor Slava-THC, 13.06.2005
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí