Vánoční-Kam se poděl Ježíšek?

Vánoční-Kam se poděl Ježíšek?

Anotace: Vánoční-Kam se poděl Ježíšek?

Vánoční-Kam se poděl Ježíšek?

Střepy koule vánoční se válejí po zemi.
A já mám vztek,možná na vesmír ,i na celej svět.
Do očí řinou se mi slzy.
A teď já se ptám?
Osude ,co po mě ještě víc chtějí?
Už mám dost těhlech svátku-prej říkalo se jim ,svátky něhy?
Fakt?A kdy to bylo?Mám pocit ,že asi tak před sto léty.
Všude samej spěch,nervozita a nadávky…

A v obchoďákách zněj vánoční koledy.
Zjistila jsem ,že se nám snažej vnutit americký příběhy.
Kolem samej Santa Claus….
Mám ho dost!
Dědek ve směsným červeným kabátku…kterej ptá se dětí ,zda-li mu řeknou svoje přání…???
Tak kam jsme se to dostali?
Kde je ten pán jménem Ježíšek?
Jež nemá žádnou podobu?
„Jen“ cinká na zvoneček… a umí milovat i bez směšného kabátku!

Tak kde je?
Autor Yukki, 23.12.2007
Přečteno 252x
Tipy 1
Poslední tipující: Simísek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak prosadíme nový směr...třeba: Ježíšek 4ever? :))

05.01.2008 13:13:00 | Ceraa

Přesně tak....ale fakt mě hrozně moc mrzí je že pomalu vytrácí:(

24.12.2007 14:10:00 | Yukki

Kde je? V našich srdcích přece=)Ježíška žádný Santa Claus nepřeválcuje!

24.12.2007 13:06:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí