Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: ....

Byla krásná,zimní noc,
a já si myslím že nechci moc.
Jen mi řekni jak máš mě rád,
něžně mne polib,
pošeptej,
že chceš abych byla tvá...mám tě ráda!

Nevím jak je to možné,
chci se stebou smát,
plakat,
no prostě žít!

Bez tebe jsem jako růže bez trnů,
sen co nemá obdobu.
Jsem jako ryba na souši,
co tak rychle odpouští,
to,co ji kdy kdo udělal.

Mám tě hluboko v srdíčku,
ale ty pořád zpíváš tu samou písničku,
o nás dvou.

Když jsem s sebou,
je mi tak dobře,
že už se od tebe nechci nikdy hnout.
Jsi moje všechno,
a ty to víš,
tak proč mi neodpovíš?!

Mám Tě ráda,
tak buď rád,
že nechci aby jsi byl sám,
protože samota nikomu nesvědší,
ani tobě,
ani mi,
a navíc o svátcích vánočních!

Jen jediný dárek chci,
A TO JSI TY!

I LOVE YOU
Autor luczinek, 23.12.2007
Přečteno 282x
Tipy 3
Poslední tipující: Someday, Mišut
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krasne napsany a naprosto chapu... Taky jsem si prala neco podobnyho... Nakonec jsem, ae zjistila, ze vubec nestal za to.. preju ti at ti to dopadne lip!!:)

27.03.2008 22:02:00 | Someday

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí