Petra

Petra

Anotace: .

Petra z metra chtěla Petra,
Petr má však dvojče brtara.
Tenhle bratr, to je lotr,
hulí trávu, lopuch, kopr.
Chudák petra si je spletla,
chtěla Petra, chytla Pavla.
Zjistila to pozdě, sakra,
nekecám vám, je to pravda.
Autor Rick, 23.12.2007
Přečteno 296x
Tipy 5
Poslední tipující: Luciiik, Petík 2, Meriel, Mary May
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí