Modrý svět

Modrý svět

Anotace: co znamená modrá!

Modrá je barva světla
do modra láska vzlétá,
Modrý je svět z dálky hvězd,
modrá je barva, kam se chci vznést.
Modrou se halí moře,
modrý je sen o pokoře.
Do modré dálky hledím,
vždyť u břehu moře sedím.
Ta modrá už nechladí mé vzpomínky,
vžyť nad ohněm modré plamínky
modře problikují a teplo duši slibují,...
Autor Singlová, 14.06.2005
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí