O kráse ranní

O kráse ranní

Anotace: Přání všem, kdož přicházíte.

Dobré jitro přeji všem
kteří svá srdce otvírají
kdy duše
proměněné v cherubíny
se vznáší
v nové modři jitřní
jen aby ukryly
svou plachou stydlivost
do barev
vlčích máků.

A dobré jitro přeji všem
láskám svým
když oči otvírají
povznesené krásou snů
spředenou
něžností představ prožitku
jenž polibek
vloží na čela
a odežene černý stín.
Autor Jan Urban, 14.06.2005
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí