Slyšíš mě, můj milý Ježíšku?

Slyšíš mě, můj milý Ježíšku?

Můj milý Ježíšku,
slyšíš mě?
nechám Ti pusu na zamrzlém skle,
a ty si ji vyzvedneš,
až půjdeš k nám,
hlavně jdi po špičkách,
a na zlatém řetězu houpej se krátce,
páč podle mých rodičů,
nemám tě vidět,
a jen trpělivě čekat na zvoneček,
abych pak spatřil rozvláté záclony,
a...
prádno,
jen stopy v podobě tvých dárků,
však jestli jsi četl můj vánoční list,
dobře víš, že chci jen Tebe,
a tak se ptám,
můj milý Ježíšku,
slyšíš mě?
Autor Muta cum liquida, 24.12.2007
Přečteno 498x
Tipy 5
Poslední tipující: její alter ego, žároffka, Vladimír P.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná báseň

24.12.2007 15:28:00 | Vladimír P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí