Slalom mezi hroby

Slalom mezi hroby

Anotace: ...

Běžím si
svůj slalom
mezi hroby
kličkuju
mezi pomníky
porostlými
mechem
se zčernalým
písmem
které už
pomalu
nejde přečíst
najednou
zakopávám
tenhle tu
přeci nebyl
ještě včera
padám na kolena
sdírám si je
do krve
palí
jako by
někdo
vetřel
do ran sůl
naražená žebra
se je ztěžka
zvedají
plíce
nestíhájí
po divokém běhu
umírám?
ne to se jen
tak zdá
vždycky když
zakopneš
o nový pomník
staré už jsou
vybledlé
a známé
a dá se jím
vyhnout
ale pomníky
nových snů
ty bolí
...
Autor Melfëa, 25.12.2007
Přečteno 249x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tyhle part-time-hřbitovní-joby-sama-sobě dobře znám... au, hele, novej!

03.01.2008 16:26:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí