Poutník

Poutník

Anotace: **Možná patlanina, možná skrytá cesta??**

Slunce Tě nezahřeje,
vítr Tě nepřikryje,
pláč Tě pronásleduje,
utrpení Tě následuje!

Jdeš si lesem zkamenělý,
láskou ožralý,
světem poznamenaný!

Křivda Ti obepíná ruce,
jako železa,
zrada se napouští do tvých plic,
jako ta tvá děvka!
Autor Ette, 26.12.2007
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: Ahorria
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí