Napalm 1993

Napalm 1993

Anotace: ...dědeček byl lampasák a tak se to občas projevuje...

Fragmentovat, zničit, vyhladit - to je tvůj sen
Povraždit, znásilnit, utopit - myšlenky v něm

Globální ochlazení - použij napalm!
Chvíle ustrnutí - použij napalm!

Jasně vidíš rudý květ jak plyne a hoří v jezerech
Neschováš se před tou zlobou - zapálí i tvůj dech

Radikální rozhodnutí - umožní napalm!
Prostor konverzace - pohltí napalm!

Uvidíš ostré bílé světlo, ale nedochází ti, že to co hoří je tvoje tělo
Krev se ti vypaří z žil
A ty probuzen strašlivou bolestí snažíš se zbavit toho ohně...

Vrháš se do vody, ale napalm hoří dál
Spálí i tvou mysl - jen ty vynalezneš novou smrt
Utopení, udušení, upálení v jediném okamžiku
Utopení, udušení, upálení - zíráš na svoje tělo a stoupáš dolů

Za pekelnou branou poznáš, že napalm byl vítězem
Autor Cybermud, 14.06.2005
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí