Štěstí

Štěstí

Anotace: Nejsem schopnej napsat nic pořádnýho. Prostě to nejde. Není inspirace a myšlenky vždycky utečou někam jinam. TAk tady máte aspoň takové naštíplé říkání. Nic duchaplného od toho nečekejte.

Když slunce bouřku překoná,
a duha objeví se nad mraky;
když touha nocí probdělá,
začne dělat zázraky,
pak věř, že potkalo tě štěstí

Jen chviličku chřestí,
nad rozněžnělou dušičkou;
jak tóny tklivých žestí,
jak milování s písničkou

Pak proletí myslí, touhou,
srdce nutí k radosti;
to vše trvá chvíli, pouhou,
v zaručené pravosti

Znenadání někam mizí,
podívat se do duší;
lidských očí, plných vizí
Štěstí stálost nesluší.
Autor Totenkopf, 14.06.2005
Přečteno 429x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí