Jsi fajn.

Jsi fajn.

Anotace: Takhle je to lepší:-)

Jsi za větou tečka
a já jako věta holá
jsi jak vlků smečka
co k obědu mě zdolá

Jsi jako zbraň
a já zas Tvoje střela
jsi podaná dlaň
a kamarádka skvělá...
Autor Adam Piston, 27.12.2007
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí