Doufání zoufání

Doufání zoufání

Anotace: ...

Sedím sama
ty sám sedíš opodál
tu propast mezi náma
necháváš tam klidně dál

Proč ji nepřekročit?
Proč zůstat jeden proti jednomu?
Vždyť můžeš jen naznačit
a pak odvést si mě domů

Ale ty radši záda svá mi nastavíš
a směješ se na jinou
to je můj osud, tak proč ho nezměníš
a nechceš dát mi ruku svou?
Autor Mag Dí, 14.06.2005
Přečteno 303x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí