Taťkovi

Taťkovi

Anotace: k narozeninám

Tatínku náš milovaný
my tě máme velmi rádi,
tak ti nesem přáníčko
ať potěší tvé srdíčko.

Dvě trojky Tvůj dort ozdobily
tak buď stále plný síly,
ať úsměv na rtech stále máš,
hodně zdraví, žádný pláč.

Ať vracíš se rád domů k nám
a buď furt milý jak tě znám,
vyžeň z hlavy všechny chmury,
měj rád naše bezva túry.
Ať je Tvá tvář vždycky rozesmátá
vždyť ty jsi nelepší
z Tátů táta :-)
Autor adinka, 28.12.2007
Přečteno 559x
Tipy 1
Poslední tipující: Bean
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

tatka je tatka..
co je to platný..
ať už je dobrý..
a nebo špatný ..

chtěl jsem říct, že 100 napsala od srdíčka...

28.01.2008 21:56:00 | Bean

milá :)

10.01.2008 22:24:00 | colorka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí