Stýskání

Stýskání

Anotace: ...

Stýská se mi tak
že už to ani necítím
jen prázdno se mi rozpíná v pažích
i v konečcích prstů
o srdci nemluvě
zkamenělo touhou

A slova náhle plynou
zdají se bezcenná
když nedokážou popsat
jak moc mi chybíš
jak se bojím
že zapomenu
na ten pocit
bytí s tebou
že zapomenu
jak voníš a jak chutnáš
že zapomenu svoje představy
o tobě i o nás

stýská se mi tak,
že bolí i tvůj obraz pod víčky
a bolí vzpomínky
které ještě včera hřály
a bolí brečet a bolí smát
a bolí nechat si o tobě zdát
a bolí všechno co je
i to co není

a tebe to bolí úplně stejně
ještě ne pro mě
pořád pro ni
Autor Radiii, 28.12.2007
Přečteno 229x
Tipy 5
Poslední tipující: Zahir, prostě Zuzana, Roger, simsa, Erion Fate
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí