Dívka a Smrt

Dívka a Smrt

Anotace: ---

Dívko záhadná,
co tě napadá
proč život si chceš brát?
proč chceš věčným spánek spát?
proč si chceč s osudem hrát?
Smrt moje krásná
jen v tobě je spása
chci již v tvé náručí být
už nechci tady žít
už nechci své dny čekáním marnit!

Dívko má milá
i já bych ráda snila.
důkladně si své činy rozmysli!
smrt tvé skutky nejistí!
na ty co tě milují pomysli!
Kež bys měla pravdu,
snad má cenu dat tomu snahu.
jseš si jistá, že tu býti mám?
jseš si jistá, že zatím neotevřeš mi chrám?
jseš si jistá, že cestu znám?

Cestu znát nemusíš
stačí když po ni kráčíš.
zkus se dívat jiným pohledem
zkus se dívat s nadhledem
život přeci není jen zlem,
když jsme milování a milujem!
Autor Certain Expiry, 29.12.2007
Přečteno 329x
Tipy 1
Poslední tipující: Yukki
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc moc pěkně podaný...a něco na tom bude...proč život si brát když má nás někdo přece jenom rád.

04.01.2008 13:22:00 | Yukki

pekny, ale mas v prvni sloce preklep "vecnym spanek spat" jinak bez namitek :)

03.01.2008 19:16:00 | Jen tvůj anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí