Kolo štěstí

Kolo štěstí

Anotace: Tak toto je ještě jedna básnička, kterou bych ráda věnovala meggie.004, nikdy sem ji nedopsala a až ted mi šla dopsat když už spolu nejsme nevim proč:) ale je tu a je tvoje;-):-*

To že se známe je asi náhoda a možná osud je ten co si s námi pohrává....
Možná kolo štěstí se mi zastavilo tam kde mělo... a velkou výhru připravilo,
tebe do cesty mi postavilo sedm krásných měsíců připravilo,
možná jenom šest, protože sedmý byl už jen trápení a stesk.
Pak otevřela se ti nová cesta ty si šla
a teď si jedna ze sta,
ze sta těch co stojí v davu a skloněnou má hlavu.
Já však vím, která z nich si ty,
Si ta co světlo okolo ní září, si andílek s malou svatozáří,
poznám tě i po slepu, tak natáhni ruku…...
Už jsem tu.
Autor PonozkaB, 30.12.2007
Přečteno 608x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

já taky děkuji;-):-*

10.01.2008 19:47:00 | PonozkaB

děkuju

01.01.2008 18:58:00 | meggie.004

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí