Hledání

Hledání

Anotace: Vím, že tam někde je....

Projdeš bouří mlhou i deštěm
Obcházíš padající stromy
Po pás brodíš se pískem
A všude hledáš něčí stopy

Pátráš ve hvězdných mapách
Korunou si hážeš na rozcestí
Ztrácíš se na křižovatkách
Do vrat mlátíš holou pěstí

Hledáš hledám hledáme
Něco někoho někde
Po tajemstvích pátráme
Přes rady moudrých že to přejde

Já už zvládla tisíce cest
A hledání mě neopouští
Projdu každý temný les
Čekám úsměv v tiché poušti
Autor Písnička, 15.06.2005
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí