Čekání...

Čekání...

Anotace: Už je konec a já zese budu čekat... třeba to přijde brzo... ale spíš ne...

Teď budu zase dlouho čekat,
na něžnost na lásku.
Já nenechám se již nikým zviklat,
přesto že visím na provázku.

Budu si žít, budu se smát,
v lásce však budu jak Růženka spát.

Už nikdy se nechci probudit,
chci jen spát a nic nedělat.
Plamínek v srdci mém bude svítit,
a časem možná i plápolat.
Autor Luďka, 15.06.2005
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí