v pokoji

v pokoji

Anotace: už ani nevim... nějaká má šílenost psychiky zase... asi pod vlivem kapely WWW

pokreslím nebe akvamarínem
jednou předurčené nebe
k létání
po všech stěnách pokoje
hlasy dětí ve skoku
do rozepnutých obrazů

rozpačité nebe
krouží mi po pokoji
spojené tísní v úsměvy
polykám všechny kocoviny

jednou stříbrem po plátně jako po ruce
vykreslím sny
baletky ve křečích
a únavné hvězdy v lodích na sever

zatracené nebe
doznívá po vodě v kruzích od kamení
drtí mě
zamčenou v pokoji
Autor m.ela, 31.12.2007
Přečteno 305x
Tipy 6
Poslední tipující: Gekončice, blue, china white, Nesmyslnost
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí