jako nit.........

jako nit.........

Anotace: realistický pohled na lásku.....

Kdyz láska zacíná je to krasný cit,
brzy ovsem zkomírá a je tencí nez nit.
Ptam se sama sebe,kde je ta chyba,
snad ve snu jsem zila,
sny kazdý den pila,
az je vypila.

V rukou mam prazdný dzbán,
a nevím co dál.
Plamínek svicnu zhasiná,
odbyla dvanácta hodina.
Za okny je noc,
v dusi temna moc.
Snad za to muze on,
prezdíván chameleon,
místo barev divky stridá,
jako hektolitry vína.

Az prijde neotevru mu uz vrátka,
vzdyt s ním bych prisla zkátka.
Uz zvonek zvoní a príbeh muj koncí,
a v rukou....nit se mi pretrhla.
Autor Markéta007, 01.01.2008
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí