Kiha Osudu

Kiha Osudu

Anotace: Co k tomu dodat ,....?

Kniha

Každý člověk ,má svoji Knihu,
kterou Někdo napsal a při zrodu otevřel.
V Knize té je psáno vše,
co psavec i básník ,by snad někdy opoměl.
Můžeš v ní číst se zavřenýma očima,
můžeš v ní číst a neobracet stránky,
můžeš v ní číst a nemyté ruce mít,
můžeš v ní i svoje slzy skrýt,
někdy snad i lze, jít o pár listů zpátky.

Kniha je laskavá ,to vše Ti dovolí,
ať Tvé ruce udělají cokoliv,
třeba i list ,když utrhneš a nechceš vrátit zpátky,
stále jen budeš číst ,jen pro Tebe jsou řádky,
které jen Ty sám si musíš číst.
Není to Kniha ledajaká , co leží někde v prachu.
Kniha je zvlášní a tajemná,
osudů plná a bezedná.
Proto čti tuhle Knihu, pomalu a tiše,
vždyť Osud sám ,Ti Tvoji Knihu píše
a na rozdíl od ostatních knih,
když dočteš ,..Neotevřeš více.
Autor Solledat, 02.01.2008
Přečteno 274x
Tipy 2
Poslední tipující: Dračičák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí