Pro přítele ze snů

Pro přítele ze snů

Anotace: Byl jeden takový přítel...

Pro přítele ze snů.

Když noční spánek nepřichází
nad vším se v duchu přemýtá,
komu jsem bolest způsobila,
kde zůstala číše jedu rozlitá

Vše bylo třeba nevědomky
a beze zlého úmyslu,
vždyť někdy vysloví se slova
bez rozmyslu a přemýšlení.
Vím ,že to tak správné není.

Jestli jsem Tobě příteli můj
způsobila Tvé trápení,
Odpusť mi prosím ,já nevěděla,
že tam někde v dálce jsi,
že na mne myslíš,
že jsem Ti vším?

Budu Tvá Věrná, to slibuji Ti,
i když se třeba všechny sny nesplní,
vždy budu tady ,pro Tebe.
Doufám ,že někdy bude možné
dívat se spolu ,na Hvězdy, na Nebe.
Autor Solledat, 02.01.2008
Přečteno 520x
Tipy 2
Poslední tipující: vodnař
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí