Deja vu

Deja vu

Anotace: ...

Kohout hlásí nový den
Teplo střídá náhlá zima
Je to realita nebo ještě sen?
Není rozdíl mezi nima

Zapojen poslední článek do řetězu
Teď v řade jít za krokem krok
Mezi nekonečně poraženými tucet vítězů
Chybou osudu z člověka stal se otrok

Hodiny monotoně utíkají
S kamenným ve tváři výrazem
Malá ručička s velkou se potkávají
Konec dne je tvým odrazem

Články rozpojili se postupně
Však zítra zas v celek se změní
Teď každý jinam jdou postupně
Už ví, že to nebylo pouhé snění

V nejkrásnějším opět kohout sny ničí
Teď místo ve špíně v saténu oděno
Voda v konvici nedočkavě syčí
Jak tisíce dnů předtím i tohle bylo viděno

Řetěz čeká….
Aby byl opět zapojen…
Však se dočká…
A bude znovu rozpojen..
Autor Breakthru, 02.01.2008
Přečteno 315x
Tipy 7
Poslední tipující: pejrak, Eiffel, malá čarodejnice wiggová netopýrková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kolikrát jsou sny tak krásné,že se ani nechce vstát a podívat se realitě do očí

25.01.2008 19:41:00 | mikyša

nepochybně se dočká...

02.01.2008 19:58:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí