Vánoční cukroví

Vánoční cukroví

Anotace: Není nad něj

Hm, co to tu tak voní?
kdo mi na to odpoví?
To přec vánoční cukroví,
mamka z kuchyně praví.

Vánoce, to se slaví,
tak to je dobré tedy.
Takže bude salát přeci,
dárky, ty moc nechci.

Není mi prostě pomoci,
mohou mě přemlouvat kluci.
Já mám však nejdůležitější práci,
aby někdo nekradl sladkosti mojí drazí.

Čokoládičky, rohlíčky i dortičky,
paci paci paci paci pacičky.
Mamka ani nestíhá nosit talířky,
já jím cukroví ještě z trubičky.

Teplé a sladké cukrátka v břichu mám,
doufám, že mamka nepozve nikoho k nám.
Chce-li mi někdo sníst cukroví, tak kopance rozdávám,
Proto, nechoďte nikdo k nám,zato já budu chodit k vám.

To já k vám chodit budu,
já sladký přímo miluju.
Ubrus, ten vždycky poliji
když se natáhnu pro sladký.

Cukroví, pro to vraždím,
a pak ho celý den jím.
Cukroví, modla to mým,
všechno vás sním.
Autor James Tony, 03.01.2008
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí