SÁM

SÁM

Anotace: prostě jentak..

Sedí tu sám a přesto obklopen lidmi,
Sedí tu ve společnosti, mezi čtyřmi zdmi
Sedí a o životě přemýšlí, sní
Proč osud tomu chtěl, že je teď sám, bez ní..
Přemýšlí o životě bez lásky
O žití plném nadsázky
O tom jak krásně jim mohlo spolu být
Kdyby osud tomu chtěl a ona mohla žít
Ano!
Uvažuješ správně..
Už není , zemřela
Jak byla krásná, když tvář její touhou hořela
Jak se mu stýská, jak měl ji rád
Jak mu chybí, jak chtěl by ji srdce své dát
Sedí tu sám a přesto s ní
Je na tom světě sám a stejně jsou spolu
Láska jeho dívá se na něj z nebe dolu!
Autor sh@rusk@, 03.01.2008
Přečteno 243x
Tipy 2
Poslední tipující: Eiffel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí