Pomsta ?

Pomsta ?

Anotace: První dvě sloky psala kamoska dalsi jmse dopsali společně....

Když mi někdo kdysi lhal,
že můj život za to stál,
jen málo jsem tušila,
že bych někoho zabila.

Než jsem stačila otočit list,
mého života,
každý si byl jist,
že chci něco udělat.

Napadlo mě však jediné,
zabodnout kudlu do mého nepřítele.
Měla jsem ho pořád před očima,
tak prošel pod rukama mýma.

Trpěla jsem a on se mnou
nechtěla jsem, ale musela.
Hrála jsem si s kudlou
Ironicky se zasnila.

Chuť po pomstě silnější
A to chudák ani netušil,
jak moc jsem milovala,
a zároveň se bála.
Autor Certain Expiry, 04.01.2008
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: Yukki, Lady Carmila
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

řeknu je: Zajímavé..je hezká..a svým způseobem se mi ani nelíbí...je zajímavá...to je to správné slovo..

04.01.2008 12:26:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí