Jsem zde jen pro Vás

Jsem zde jen pro Vás

Anotace: Rozhodla jsem se podělit se se vou radostí i s vámi ;-) Tyhle řádky mi napsal a věnoval jeden človíček, kterého si trašně moc vážím, jen se už dlouho neozval, což mě trošku mrzí. ....

Když vstanu do chladivého rána
naplněného očekáváním
mé myšlenky se vracejí k Vám
Čas ukrajuje z všednosti
a den plyne k zániku
já slyším Váš hlas
A když pak stojím v tichu večera
pod hvězdnou oblohou plné stříbra
toužím být opět s Vámi
Do mechu poklekám a přivírám oči
Vy možná přijdete a řeknete jen
tak vstaň a pojď
Bezděky natahuji ruku do prázdna
jen vánek ji něžně pohladí
snad posel od Vás má Paní
Každý den bez Vás je smutným dnem
bez lesku, bez radosti, jen proteče mezi prsty
a nezbude nic
Mám chuť běžet do posledního zbytku sil
schvácený zakňučet u Vašich dveří
a padnout vysílením
Pak už jen v mrákotách vnímat každý dotyk
cítit Vaší vůni i teplo jemné dlaně
zahalené v šeru večera
A do klubíčka stočený marně přemáhat dojetí
že jsem s Vámi, že jsem doma
zas u své Paní
Autor Certain Expiry, 04.01.2008
Přečteno 270x
Tipy 1
Poslední tipující: WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí