Avantgardní báseň

Avantgardní báseň

Anotace: Avantgardní báseň na Ň

Píši avantgardní báseňňň
cítíte to ň? Ňe?
po této básní nebudete vědět ani ň
za to vám ručím
avantgardní pro to
že normálně rýmovat mi není hodno
ň, z něho čpí avantgarda sama
ň, písmenko, které báseň samo o sobě skládá
ň, Ň, ˇn, n ˇ
začínáte to cítit?
ň, Ň, ˇn, n ˇ
je to božská píseň
to písmenko ň, trčí z abecedy
ono je ložisko, které vás pohání
ať jste křesťan, Ital či pohan
ň, tím písmenkem jsem hnán
ň, tak podívejte se naň,
ň, mi jediné hlavu může sňat
Autor James Tony, 04.01.2008
Přečteno 701x
Tipy 5
Poslední tipující: Carver, Duhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí