Sny

Sny

Anotace: Vymyšlená v autobuse:-)

Když oči se klíží,
a tělo chce spát,
mysl se plíží
své sny realizovat.

Možná to zní ironicky,
sny si plnit ve snu,
mně se to však líbí vždycky,
co děje se, když usnu.

Obrazy věcí co chtěla bych mít,
život, co bych si přála žít...
Ted mám jako na dlani!
V mé hlavě plány už se spřádají,
jak splnit si je v reálu,
nespadnout přitom na hlavu
a za blázna být ostatním...

A proto tak ráda sním!
Autor Tuttinka, 04.01.2008
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je dobrý, upřímný

07.01.2008 13:06:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí