..se pořád omlouvaly a milovaly a omlouvaly...

..se pořád omlouvaly a milovaly a omlouvaly...

Anotace: a milovaly...

Paranoidní myšlenky
se pořád omlouvaly
a milovaly
a omlouvaly
a milovaly.

Byla to jejich dobrá vůle.
Chtěly to celé napravit.
Zase milovat...

Chtěly...(já bych toho chtěla...)
ale jejich podstata
jim to přísně zakazovala.

A všichni "normální" lidé
přidělovali jim nulovou možnost.
Prostě řekli "Nemáte šanci!"
A rovnou si odplivli.
Bez ohlédnutí,
bez pohledu do očí...

BEZE VŠEHO!
Autor mattoni.uz.neni, 04.01.2008
Přečteno 285x
Tipy 7
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, Danah, stmivani.na.lepsi.casy, Bíša, Zahir
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

něky se tohle děje :( ... neboj, najdete cestu.....šanci máte

04.01.2008 19:38:00 | stmivani.na.lepsi.casy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí