Cesta

Cesta

Anotace: ..Kám že to vede?..

Cesta zaházena listy ze stromů
Kám že to vede, nevíš náhodou?
Já po ní půjdu, nebránim se tomů
Myslíš, že stala jsem se trochu jínou?
Hlouběj a hlouběj do vlastního světa,
ta naívka s copem, byla jsem to já?
Tám potkám ja možna píhateho kluka,
co psál na obrousku, jak moc rád mě má.
Tám někdy dávno, na školním mejdanů
jsem byla princeznou naivní a svou.
Po tysicích míl na zaházené cestě
stala jsem se najednou královnou zlou...
A venku už sněží.
A mění se lidé?
Ja dívam se z okna.
Ne, někteří ne!
Až dnes půjdu spát, ještě jednou se kouknů
na fotku dětské minulostí mé.
Autor Alisa 16, 04.01.2008
Přečteno 268x
Tipy 2
Poslední tipující: Mácha, Ceraa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zkrať věty jsou oc dlouhý, dávej to víc pod sebe. Pak jen "ů" a "u", ale jinak z toho cítím tvé pocity.

04.01.2008 21:06:00 | Mácha

Zkrať věty jsou moc dlouhý, dávej to víc pod sebe. Pak jen "ů" a "u", ale jinak z toho cítím tvé pocity.

04.01.2008 21:06:00 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí