Dětský pláč

Dětský pláč

Anotace: JE TO PÍSEŇ - JE TO ŠANSON

Sbírka: nejen šansony

Maminko, a co je to rozvod ?
To se tatínek už nikdy nevrátí?
Ale já nechci tamtoho pána za tatínka !!!

Dětský pláč
dětský pláč
nic už nezmění
je v pozapomnění

On byl rváč
pijan a hráč
ona zas v soukromí
má pánské návštěvy

Tak proč máte děti
tak proč máte rodinu
když pak slovo ROZVOD
slyší každou hodinu –
- to dítě

Hračky, nic ho nebaví
soused udělal mu draka
chodí jako bez hlavy
jen to slovo ROZVOD
ho tolik láká.

Měl by snad jít s maminkou
a mít několik nových tátů
a nebo snad jen s tátou jít
hrát mariáš, mít dobrou kartu…

Dětský pláč
dětský pláč
nic už nezmění
je v pozapomnění

On byl rváč
pijan a hráč
ona zas v soukromí
má pánské návštěvy

A tak tiše sedí maličký v koutku
a potají utírá slzičku.
A spánek zmáhá jeho dětské smutné oči.
Nechte ho spát, nechte!
Snad se mu bude zdát o jedné jediné mamince s laskavýma očima;
nechte ho spát, nechte!
Snad se mu bude zdát o jednom jediném tátovi, který by mu udělal draka.

Dětský pláč, dětský pláč…
Autor wanuny, 05.01.2008
Přečteno 447x
Tipy 2
Poslední tipující: excited, Monsignore
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí