Děkuji

Děkuji

Anotace: Poděkování někomu koho znám chvíli a přesto mi dal víc něž někteří za "celý život".

Posílám ti políbení,
na krabičce od sirek;
odmítneš mé zalíbení,
s jemnou chutí pralinek?

Slova tvá mi češou duši,
jsou kamínka hřející;
hladit tě, mě nesluší,
mám ruměnce na líci

Klopím oči před pohledem,
který mlčky říká vše;
vím že lhát si nedovedem,
vztah náš je jak svatá mše

Proto díky za světlušky,
které večer posíláš;
nejsou to jen hloupé služky,,
slunce, které v duši máš
Autor Totenkopf, 17.06.2005
Přečteno 410x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí