Pochop

Pochop

Anotace: Nevím jak to anotovat....stručně..láska je láska...

Jsi poezie psaná kapkou rosy z růže,
a duha která rozplývá se na nebi.
Tvé verše číst jen básník může,
a ostatní o tvý kráse nevědí!
Každé písmenko,sloka nebo rým,
ukazuje jaký jsi a já to dobře vím!
Jsi východ slunce,co rozlýva se nad krajinou,
jsi mé moře a zároveň jsi suchou pevninou.
Pochop tyto verše,věty,slova,
říct ti chci,že jsi pro mě víc než vzduch,víc než voda.
Autor Štěpulínka, 06.01.2008
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí