Londýnský parlament

Londýnský parlament

Anotace: Dle Moneta

Modrá a oranžová
V nádherném kontrastu
Náladu snovou
Spolu s mlhou vytváří

V té mlze
Londýnský parlament
Jen rozmazané
Kontury má

Tak trochu
Východ slunce
Neboli Impresi
Ten obraz připomíná
Autor WWW, 17.06.2005
Přečteno 426x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí