Černý lovec

Černý lovec

Anotace: před smrtí neutečeš,ale je pošetilost ji vyhledávat

Lovec černý plíží se tmou,
mocný zázrak přírody,
baví se nestárnoucí hrou,
tady Ti příteli neprojdou podvody.

Prchej jak chceš!
Radím Ti na stromě nehledej bezpečí,
stejně rychlejší nebudeš!
Tvé nohy smrtelnému tempu nestačí.

Mezi stromy kol se točíš.
On někde ve stínu tiše čeká,
děs zračí se ve Tvých očích.
cesta k Bráně smrti již je nedaleká.

Stejně jako Smrtka-ladná kočka v černém sametu,
vykročí ze skrytu,jakoby němě smějíce
-černý jaguár již je tu.
Stejně jako kosa-tesáky zalesknou se ve svitu měsíce.
Autor vox animi, 06.01.2008
Přečteno 311x
Tipy 6
Poslední tipující: Charibeja, major.siorak, malá čarodejnice wiggová netopýrková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No teda...tak tahle je moc moc krásná..:D Opravdu!!!

06.02.2008 20:37:00 | Vitae

krásná :-*

BOT: SVIť mesíčku sviť??? Ty víš...

06.01.2008 20:36:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí