nejněžnějšími slovy...

nejněžnějšími slovy...

Anotace: další z ne příliš veselých...

Nejněžnějšími chtěla bych slovy
poslat Ti malé pohlazení.
Má paměť ve vzpomínkách loví
všechno, co předstihlo má snění.

Můj verš dnes asi nevypoví
o dlouhých nočních zamyšlení
ukrytých kamsi do podkroví,
prosících o Tvé odpuštění.

Prosím o Tvoje odpuštění,
že narušila jsem Tvůj klid,
klid zakletý do políbení,
do políbení, které mění
otázku nebýt nebo být
v odpověď plnou pochopení.
Autor *Mia*, 17.06.2005
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí