Malý Pán

Malý Pán

Anotace: Nebudu říkat nic každej si musí udělat obrázek sám

1. Vidím krajinu, kde není ani památky po vínu. Vidím jen louky, lesy a pole lán, nic není moje a tak jsem malý pán.
Čí to je?
Asi ničí když děti na saních v zimě po stráních fičí.
Během té dlouhé doby, to vlastnilo tolik lidí, až mě z toho berou mdloby.

2. Kolik lidí zemřelo jen pro píď téhle půdy?
Ale proč tady nechali ležet svoje údy?
Nejspíš asi z nudy!
Příjde mi malý dopis a v něm malý popis, toho co musím dělat, když po naší vlasti budou cizí vojáci běhat!
Zabíjej, nabíjej, tlač se k zemi stejně ale brzo budeš v nebi.
Jen ale pokud dobrý život si vedl a nikoho si na nic špatného nesvedl.

3. Vždyť člověk nemá žádné slovo, a musí vždy poslouchat toho, kdo je tam nahoře, toho který rozhoduje o závoře!
Odevzdáš jen jeden hlas, který nikomu nemůže zlomit vaz, to nemá kaz!
Bez nás o nás rozhodujou, radar tady stavět budou.
Uvidíš až poletí, pro tebe a pro děti.
Přiletí a dopadnou a změní naší zem v krajinu pustou a chladnou.
Autor Wob, 06.01.2008
Přečteno 299x
Tipy 1
Poslední tipující: Tyssi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej na literu.

16.01.2008 22:34:00 | anti-HERO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí